За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Хотелът построен в традиоционен занзибарски стил е разположен в северната част на о-в Занзибар, в района на Нунгви, на 60 км. от летище Занзибар и на 60 мин с кола от Каменния Град (Stone Town), на брега на океана, с бял пясъчен плаж с коралов риф.  

В стаите

Комплексът предлага 182 стаи, в модерен занзибарски дизайн, от които 80 Superior Rooms (70 м2), 80 Superior Deluxe (новопостроени на 3ти и 4ти етаж с гледка градина, басейн или океан), 21 Ocean View Suites (96 м2  на брега на океана) и Bahari Suite. Повечето от стаите са с голямо легло, заобиколено от мрежа против комари, оборудвани с климатик, баня с душ/вана, сешоар, козметично огледало, минибар, сет за кафе/чай, сейф и балкон/тераса.

На територията на хотела

Royal Zanzibar Beach Resort е заобиколен от тропически градини с 4 открити басейна с джакузи, основен ресторант, а-ла-карт , барбекю грил, 4 бара, СПА център, дартс, тенис на маса, плажен волейбол,и фитнес. Предлага бизнес услуги и Wi-Fi (в лоби). За децата: детски клуб 4-12 г. Срещу заплащане: масажи, педикюр, маникюр, химическо чистене, лекар, такси, скуба дайвинг, водни спортове/

Плаж

Собсвен, пясъчен плаж.

Оценки и коментари